
CEO Masahiro Yoritama to Talk on the Future of Disaster Preparedness Food at Knowledge Capital
A presentation on the mission to create plant-based disaster food using konjac technology, with a tasting and exclusive sale of BOSAI Curry & Crackers.
"NINZIA Inc. (Headquarters:
Event Outline
Date & Time: Wednesday, September 17, 2025, 7:00 PM - 9:00 PM (JST)
Venue: CAFE Lab. Exhibition Space, 1st Floor, North Building, Grand Front Osaka
▶ https://kc-i.jp/
Fee: ¥2,000 (Includes unlimited drinks, light snacks, and a sample of BOSAI Curry & Crackers)
Registration:
Key Speaker: Masahiro Yorimasa
- Profile: CEO and CRO of NINZIA Inc. He leads the company's food-tech business utilizing konjac technology, challenging the status quo to create innovative plant-based disaster preparedness food and a new food culture.
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NINZIA代表・寄玉昌宏が、マスターとして健康・環境・多様性に寄り添う防災食の未来を語る一夜。ナレッジキャピタル開催『食から備える未来』対流ポット。
こんにゃく技術を活用した植物性防災食への挑戦を語る。防災カレー&クラッカーの試食・特別販売も。
あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2025年9月17日(水)、グランフロント大阪のナレッジキャピタルにて開催される『食から備える未来』対流ポットに、当社代表の寄玉昌宏がマスターとして参加します。従来の「味気なく、使われにくい」防災食の課題を乗り越える“見せる・味わう・植物性”の次世代防災食について、こんにゃくの独自技術を応用した挑戦を語ります。
概要
開催日時:9月17日(水)19:00〜21:00
会場:グランフロント大阪 北館1階 カフェラボ エキジビションスペース
▶https://kc-i.jp/facilities/the-lab/cafe-lab/
参加費:2000円(飲み放題+軽食+防災カレー・クラッカー付き)
▶申し込み不要
マスター:寄玉 昌宏
株式会社NINZIA 代表取締役CEO兼CRO。こんにゃく技術を活用したフードテック事業を展開し、植物性防災食や新しい食文化の創出に挑戦している。