CEO Masahiro Yoritama to Talk on the Future of Disaster Preparedness Food at Knowledge Capital

CEO Masahiro Yoritama to Talk on the Future of Disaster Preparedness Food at Knowledge Capital

A presentation on the mission to create plant-based disaster food using konjac technology, with a tasting and exclusive sale of BOSAI Curry & Crackers.

"NINZIA Inc. (Headquarters: Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yorikama), , a texture-engineering startup creating new forms of food, has announced that its CEO, Masahiro Yorimasa, will be the featured speaker at the "Preparing for the Future from Food" talk session at Knowledge Capital in Grand Front Osaka on Wednesday, September 17, 2025. He will discuss his company's challenge of developing the next generation of disaster preparedness food—one that is visual, flavorful, and plant-based—using proprietary konjac technology to overcome the issues of conventional disaster food being bland and difficult to use."

 

Event Outline

Date & Time:
 Wednesday, September 17, 2025, 7:00 PM - 9:00 PM (JST)

Venue: CAFE Lab. Exhibition Space, 1st Floor, North Building, Grand Front Osaka

▶ https://kc-i.jp/facilities/the-lab/cafe-lab/

Fee: ¥2,000 (Includes unlimited drinks, light snacks, and a sample of BOSAI Curry & Crackers)

Registration: No registration required. Walk-ins welcome.

Key Speaker: Masahiro Yorimasa

  • Profile: CEO and CRO of NINZIA Inc. He leads the company's food-tech business utilizing konjac technology, challenging the status quo to create innovative plant-based disaster preparedness food and a new food culture.

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NINZIA代表・寄玉昌宏が、マスターとして健康・環境・多様性に寄り添う防災食の未来を語る一夜。ナレッジキャピタル開催『食から備える未来』対流ポット。

こんにゃく技術を活用した植物性防災食への挑戦を語る。防災カレー&クラッカーの試食・特別販売も。

あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2025年9月17日(水)、グランフロント大阪のナレッジキャピタルにて開催される『食から備える未来』対流ポットに、当社代表の寄玉昌宏がマスターとして参加します。従来の「味気なく、使われにくい」防災食の課題を乗り越える“見せる・味わう・植物性”の次世代防災食について、こんにゃくの独自技術を応用した挑戦を語ります。

 

概要

開催日時:9月17日(水)19:00〜21:00

会場:グランフロント大阪 北館1階 カフェラボ エキジビションスペース
https://kc-i.jp/facilities/the-lab/cafe-lab/

参加費:2000円(飲み放題+軽食+防災カレー・クラッカー付き)
申し込み不要

マスター:寄玉 昌宏
株式会社NINZIA 代表取締役CEO兼CRO。こんにゃく技術を活用したフードテック事業を展開し、植物性防災食や新しい食文化の創出に挑戦している。

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