
Launches "Granola Snack," a Novel Savory Snack Combining Japanese Konjac Technology with Fermented Ingredients from Shiso City
A New Granola from NINZIA: Sugar-Free, High-Fiber, and Inspired by Japanese Tradition
KOBE, JAPAN, November 21, 2024 – NINZIA Inc. (Headquarters: Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yoridama), the company behind "NINZIA," a food-tech brand dedicated to creating the future of food, has officially launched a limited-time project for its new "Granola Snack" on Makuake, Japan's largest crowdfunding platform. This special project, which allows supporters to savor the traditional tastes of Japan with unique flavors like "Shio Koji & Pepper" and "Miso & Garlic," will run exclusively from November 21 to November 29, 2024.
Project URL: https://www.makuake.com/project/ninjafoods_granola/
■ About the Makuake Campaign & NINZIA Granola's Unique Features
NINZIA Inc. is a texture-engineering food-tech startup. We develop proprietary technology to control the behavior of dietary fiber, which allows us to bind ingredients and create unique textures without relying on sugar, fats, or animal-based materials.
Our product is a granola designed to be eaten as a savory snack, made without any starch syrup, other syrups, or honey. Instead, it is packed with an abundance of dietary fiber from konjac.
Furthermore, this granola snack is completely wheat-free and peanut-free. It is a snack that embodies Japanese tradition, using rice koji from Shiso City, a region renowned for its fermentation heritage.
=====================
おつまみとして大活躍!新商品『グラノーラスナック』 ~日本のコンニャク技術×宍粟市の発酵素材~
NINZIAからの新提案!「砂糖不使用・食物繊維豊富」日本の伝統を活かしたグラノーラ
あたらしい食のカタチをつくるフードテック「NINZIA」を展開する株式会社NINZIA(神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2024年11月21日より、日本最大の応援購入サイト「Makuake」にて、期間限定プロジェクト『グラノーラスナック(塩麴&胡椒・味噌&ガーリック)』がついに始動! 日本の伝統の味を堪能できるこの特別なプロジェクトは、2024年11月29日までの限定実施です。
プロジェクトURL:https://www.makuake.com/project/ninjafoods_granola/
■Makuakeの目的とNINZIAグラノーラの特徴
株式会社NINZIAは、食物繊維のふるまいをコントロールし、糖や脂質、動物性素材に頼らない結着成型と食感創成の技術開発を行うテクスチャ・エンジニアリング・フードテックスタートアップです。当製品は水飴やシロップ、はちみつを使わない、「スナック」として食べられるグラノーラでコンニャクの食物繊維を豊富に詰め込みました。さらに、小麦や落花生も一切不使用、かつ発酵のふるさと宍粟市の米麹を使用した日本の伝統を活かしたグラノーラスナックです。