
NINZIA Launches Kickstarter Campaign for "Tofu Waffle" and "Matcha Granola"
Now Seeking Backers on Kickstarter, One of America's Largest Crowdfunding Platforms
KOBE, JAPAN – August 14, 2025 – NINZIA Inc. (Headquarters: Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yorita), a Texture Engineering startup shaping the future of food, launched a project for its "Tofu Waffle" and "Matcha Granola" on the American crowdfunding platform Kickstarter in March 2025.
This initiative marks the company's full-scale entry into the United States. Building on this momentum, NINZIA will continue to strive to bring its Japan-born food technology to more countries and regions, empowering people around the world to enjoy 'eating' without restrictions.
Project URL: https://www.kickstarter.com/projects/ninzia/eat-freelylive-fully-ninzia-tofu-waffles-and-matcha-granola
About Kickstarter
Kickstarter is an American crowdfunding platform that allows creators to raise funds for their projects from the general public over the internet. Creators publish their ideas and goals as a project on the site to seek support from individuals known as "backers."
About the Tofu Waffle
This is NINZIA's most popular and frequently sold-out product. It is made from NINZIA PASTE, tofu, lemon, amazake (a sweet, fermented rice drink), and rice flour.
About the Matcha Granola
This product is made from NINZIA PASTE, salt, almonds, pumpkin seeds, and matcha. It also contains 147% more protein than typical granola.
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『Kickstarter』にて「豆腐ワッフル」と「抹茶グラノーラ」のプロジェクトを開始
アメリカ最大級のクラウドファンディングプラットフォームで支援者を募集開始
あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2025年3月、「豆腐ワッフル」と「抹茶グラノーラ」のプロジェクトをアメリカのクラウドファンディングプラットフォーム『Kickstarter』にて開始いたしました。これにより、当社は本格的に米国進出を果たし、世界の人々が制限なく「食べる」を楽しむために日本発の食品技術をより多くの国や地域に提供するために邁進してまいります。
■Kickstarter
Kickstarter(キックスターター)は、クリエイターがプロジェクトに必要な資金をインターネットを通じて一般の人々から募るアメリカのクラウドファンディングプラットフォームです。アイデアや目標をプロジェクトとして公開し、支援者を募ります。
■豆腐ワッフル
NINZIAの最も人気があり、頻繁に売り切れる商品です。NINZIA PASTE、豆腐、レモン、甘酒、米粉から作られています。
■抹茶グラノーラ
当商品は、NINZIA PASTE、塩、アーモンド、パンプキンシード、抹茶から作られています。また、通常のグラノーラよりも147%多くのタンパク質を含んでいます。