NINZIA Participates in Panel Discussion on 'Health Access' at 'Sustainable Food Camp

NINZIA Participates in Panel Discussion on 'Health Access' at 'Sustainable Food Camp

Discussing Nutrition Improvement and Lifestyle Disease Prevention at 'SFC', Connecting Asian Food Tech and Japanese Companies

"NINZIA Inc., a texture engineering startup creating the new style of food (Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yoritama; hereinafter referred to as 'our company'), participated in a panel discussion on 'Health Access' at the international event 'Sustainable Food Camp 2025 (SFC2025)' on April 22, 2025. The discussion delved into crucial topics such as nutrition improvement and lifestyle disease prevention, and provided valuable insights on 'the new shape of food."

 

Event Overview
Theme: "Future Foods: Innovating Today, Sustaining Tomorrow"
Event Name: Sustainable Food Camp 2025 (SFC2025)
Date: April 22, 2025
Venue: Kuala Lumpur, Malaysia
Organizer: Sustainable Food Asia Inc.
Co-organizer: Leave a Nest Malaysia

===============================

『Sustainable Food Camp』で「Health Access」をテーマにしたパネルディスカッションに登壇

アジアのフードテックと日本企業を繋ぐ『SFC2025』で栄養改善と生活習慣病予防について議論

あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2025年4月22日、アジアにおける食の未来を共に創る国際イベント「Sustainable Food Camp 2025(SFC2025)」にて、Health Accessをテーマにしたパネルディスカッションに登壇しました。栄養改善および生活習慣病予防に関する重要な議論を深め、「新しい食のカタチ」についての洞察を共有しました。

 

■イベント概要

テーマ:「Future Foods: Innovating Today, Sustaining Tomorrow」

イベント名:Sustainable Food Camp 2025(SFC2025)
開 催 日 時:2025年4月22日
会  場 :マレーシア・クアラルンプール
主  催:Sustainable Food Asia株式会社
共  催:リバネス・マレーシア

ブログに戻る