NINZIA to Exhibit at "The Future of Sweets" Exhibition

NINZIA to Exhibit at "The Future of Sweets" Exhibition

NINZIA Proposes "A New Form of Food" Using Konjac Innovation

 

"NINZIA Inc. (Headquarters: Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yoritama), a texture-engineering startup creating new forms of food,  announces its participation in the "Kind to the Earth, Kind to the Body: The Future of Sweets" Exhibition. The event, hosted by the Plant-Based Food Promotion Working Team of the MAFF Food Tech Public-Private Partnership Council, will be held at Tokyo University of Agriculture and Technology on November 29, 2025.

At the event, NINZIA will showcase its "NINZIA European-style Curry," a gluten-free, plant-based emergency food. This product will be presented as "a new form of food" utilizing konjac, offering an inclusive food experience that everyone can enjoy."


Event Overview

  • Event Name: "Kind to the Earth, Kind to the Body: The Future of Sweets" Exhibition

  • Date: November 29, 2025

  • Venue: Kaikokan Hall, Fuchu Campus, Tokyo University of Agriculture and Technology (TUAT)

  • Content: Plant-based food tasting and exhibition, corporate pitches, lectures, and more.

  • Hosted by: Plant-Based Food Promotion Working Team, MAFF Food Tech Public-Private Partnership Council

  • Co-hosted by: West Tokyo International Innovation Co-creation Hub (TUAT); MAFF Food Tech Public-Private Partnership Council

  • Managed by: Plant Based Lifestyle Lab

 

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「地球とカラダにやさしい、未来のスイーツ展」に出展決定

 

蒟蒻を活用した「新たな食のカタチ」を提案。グルテンフリー・プラントベースの誰もが楽しめる食体験を。

 

あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(本社:神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2025年11月29日、東京農工大学にて開催される「地球とカラダにやさしい、未来のスイーツ展」 (主催:農林水産省フードテック官民協議会 Plant Based Food普及推進WT )に出展いたします。

 

当日は、蒟蒻を活用した「新たな食のカタチ」として、グルテンフリー・プラントベースの防災食である「NINZIA 欧風カレー」を提示し、誰もが楽しめる食体験を提案します。


イベント概要

イベント名: 地球とカラダにやさしい、未来のスイーツ展

開催日時: 2025年11月29日

会場: 国立大学法人東京農工大学 府中キャンパス内 邂逅館

内容: プラントベースフード実食展示、企業紹介(ピッチ)、講演など

主催: 農林水産省フードテック官民協議会 Plant Based Food普及推進WT

共催: 東京農工大学 西東京国際イノベーション共創拠点、農林水産省フードテック官民協議会

運営事務局: 一般社団法人 Plant Based Lifestyle Lab

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