NINZIA to Exhibit at "The Future of Sweets" Exhibition
NINZIA Proposes "A New Form of Food" Using Konjac Innovation
"NINZIA Inc. (Headquarters: Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yoritama), a texture-engineering startup creating new forms of food, announces its participation in the "Kind to the Earth, Kind to the Body: The Future of Sweets" Exhibition. The event, hosted by the Plant-Based Food Promotion Working Team of the MAFF Food Tech Public-Private Partnership Council, will be held at Tokyo University of Agriculture and Technology on November 29, 2025.
At the event, NINZIA will showcase its "NINZIA European-style Curry," a gluten-free, plant-based emergency food. This product will be presented as "a new form of food" utilizing konjac, offering an inclusive food experience that everyone can enjoy."
Event Overview
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Event Name: "Kind to the Earth, Kind to the Body: The Future of Sweets" Exhibition
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Date: November 29, 2025
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Venue: Kaikokan Hall, Fuchu Campus, Tokyo University of Agriculture and Technology (TUAT)
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Content: Plant-based food tasting and exhibition, corporate pitches, lectures, and more.
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Hosted by: Plant-Based Food Promotion Working Team, MAFF Food Tech Public-Private Partnership Council
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Co-hosted by: West Tokyo International Innovation Co-creation Hub (TUAT); MAFF Food Tech Public-Private Partnership Council
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Managed by: Plant Based Lifestyle Lab
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「地球とカラダにやさしい、未来のスイーツ展」に出展決定
蒟蒻を活用した「新たな食のカタチ」を提案。グルテンフリー・プラントベースの誰もが楽しめる食体験を。
あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(本社:神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2025年11月29日、東京農工大学にて開催される「地球とカラダにやさしい、未来のスイーツ展」 (主催:農林水産省フードテック官民協議会 Plant Based Food普及推進WT )に出展いたします。
当日は、蒟蒻を活用した「新たな食のカタチ」として、グルテンフリー・プラントベースの防災食である「NINZIA 欧風カレー」を提示し、誰もが楽しめる食体験を提案します。
イベント概要
イベント名: 地球とカラダにやさしい、未来のスイーツ展
開催日時: 2025年11月29日
会場: 国立大学法人東京農工大学 府中キャンパス内 邂逅館
内容: プラントベースフード実食展示、企業紹介(ピッチ)、講演など
主催: 農林水産省フードテック官民協議会 Plant Based Food普及推進WT
共催: 東京農工大学 西東京国際イノベーション共創拠点、農林水産省フードテック官民協議会
運営事務局: 一般社団法人 Plant Based Lifestyle Lab