NINZIA to Participate and Offer Tastings at Stanford d.school's "ConsumerInno Symposium"

NINZIA to Participate and Offer Tastings at Stanford d.school's "ConsumerInno Symposium"

Showcasing NINZIA's Products at a World-Leading Innovation Hub

KOBE, JAPAN – August 14, 2025 – NINZIA Inc. (Headquarters: Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yorita), a Texture Engineering startup shaping the future of food, participated in the "ConsumerInno Symposium" on March 14, 2025. The event was held at the d.school, Stanford University's renowned innovation hub.

At the symposium, the company provided tastings of its products created using its proprietary konjac technology.

 

Event Overview

Event: ConsumerInno Symposium: From Concept to Cart

Date: March 14, 2025

Venue: Stanford d.school, Stanford University

URL: https://scidr.stanford.edu/events/consumerinno-symposium

====================================

『スタンフォード大学 d.school』のイベント「ConsumerInno Symposium」に参加・試食提供

世界最高峰のイノベーション拠点でNINZIAの製品を披露

あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2025年3月14日、スタンフォード大学のイノベーション拠点「d.school」にて開催された「ConsumerInno Symposium」に参加し、当社の蒟蒻技術を活用した製品の試食提供を行いました。

 

■イベント概要

名称:ConsumerInno Symposium From Concept to Cart
会期:2025年3月14日
場所:スタンフォード大学 d.school
URL:https://scidr.stanford.edu/events/consumerinno-symposium

ブログに戻る