NINZIA to Unveil the Future of Food Texture in a Live Cooking Demonstration at the Galilei Booth, 25th Kitchen Equipment and Technology Exhibition
As a resident company of the MILAB open innovation hub, NINZIA will present applications for its proprietary texture-creating ingredient, 'Ninja Paste'.
KOBE, JAPAN – NINZIA Inc. (Headquarters: Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yoritama), a texture engineering startup dedicated to creating new forms of food, will conduct a live cooking demonstration as a presenter at the FUKUSHIMA GALILEI CO., LTD. booth during the 25th Kitchen Equipment and Technology Exhibition (HCJ2025), to be held from February 4-7, 2025. As a resident company of MILAB, the Galilei Group's open innovation hub, NINZIA will showcase applications for "NINZIA PASTE." This novel texture-creating agent is given new functionality by controlling the behavior of dietary fiber from konjac.
■ Event Outline
Name: The 25th Kitchen Equipment and Technology Exhibition 2025 (HCJ2025) Dates: February 4 (Tue) - 7 (Fri), 2025, 10:00 AM – 5:00 PM (closes at 4:30 PM on the final day) Venue: Tokyo Big Sight, East Exhibition Halls 1-6 & 8 Organizers: Japan Food Service Equipment Association (JFEA), Japan Management Association (JMA) FUKUSHIMA GALILEI Booth: East Hall 2, Booth No. E2-S11
■ About Galilei's MILAB Head Office Facility
A food innovation hub designed to "pave the way for the future." It showcases a wide range of equipment, including professional kitchen appliances, refrigerated showcases, as well as tunnel freezers and conveyor lines used in food factories. The facility allows for hands-on cooking, food ingredient testing, and scientific analysis. Furthermore, it also serves as an incubation facility and is home to several resident startup companies.
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第25回厨房設備機器展のフクシマガリレイブースにてプレゼンターとして調理実演
MILAB入居企業としてNINZIAの独自の食感創成素材「ニンジャペースト」の活用方法をご紹介
あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2025年2月4日~7日、第25回厨房設備機器展 (HCJ2025)に出展する株式会社フクシマガリレイのブースにて、プレゼンターとして調理実演を行います。ガリレイグループのオープンイノベーション拠点MILAB入居企業として、こんにゃくの食物繊維のふるまいをコントロールすることで 新たな機能を持たせた食感創成材「NINZIA PASTE」の活用方法をご紹介します。
■イベント概要
名 称:第25回厨房設備機器展2025(HCJ2025)
会 期:2025年2月4日(火)5日(水)6日(木)7日(金) 10:00~17:00 ※最終日は16:30まで
会 場:東京ビッグサイト東展示棟 1-6,8ホール
主 催:日本厨房工業会、(一社) 日本能率協会
フクシマガリレイブース:東2ホール E2-S11
■フクシマガリレイ本社MILAB
厨房機器、ショーケース、食品工場にて使用されるトンネルフリーザーやコンベアラインなどが展示されており、実際に調理や食材試験、科学的な分析なども可能な"未来を拓く"食のイノベーション拠点。さらにインキュベーション施設もかねており、複数社のスタートアップが入居しています。