NINZIA's Pruduct is Selected for Opening Menu of High-End Omakase Restaurant "Izakaya Shodai" in the U.S.
NINZIA's "Tofu Waffle" to be Served at the Sister Restaurant of the Acclaimed Bay Area Eatery, "Yakiniku Shodai."
NINZIA Inc. (Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yoritama), a texture engineering startup creating new forms of food, is pleased to announce that its signature product, the "Tofu Waffle," has been selected for the opening menu of "Izakaya Shodai." "Izakaya Shodai" is the new sister restaurant to "Yakiniku Shodai," a popular establishment drawing attention in the U.S. Bay Area.
Taking this opportunity, NINZIA will accelerate its global expansion and provide food technology from Japan to more countries and regions, enabling people around the world to enjoy "eating" without limitations.
■ Features of "Tofu Waffle"
This product supports gut health using ingredients like tofu, konjac, and rice koji. It is a gluten-free and plant-based waffle made without any wheat products, making it freely enjoyable for vegetarians and vegans. We created it to be a healthy, guilt-free treat. Additionally, the recipe was supervised by a professional pastry chef to perfect its chewy (mochi-mochi) texture, thoroughly pursuing a delicious taste.
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アメリカのおまかせスタイルの高級レストランに進出!「Izakaya Shodai」のオープニングメニューに採用
ベイエリアで話題の「Yakiniku Shodai」の姉妹店でNINZIAの『豆腐ワッフル』を提供
あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、このたび当社の看板商品である『豆腐ワッフル』が、アメリカ・ベイエリアで注目を集める「Yakiniku Shodai」の姉妹店「Izakaya Shodai」のオープニングメニューに採用されました。これを機に、NINZIAはさらなる海外展開を加速し、世界の⼈々が制限なく「⾷べる」を楽しむために ⽇本発の⾷品技術をより多くの国や地域に提供します。
■『豆腐ワッフル』の特徴
豆腐・こんにゃく・米麹を使用した腸活をサポートする製品。なおかつ、小麦製品不使用で作られたグルテンフリー×プラントベースのワッフルです。ベジタリアンやヴィーガンの方でも自由に食べられます。罪悪感なく食べられてヘルシーに作りました。また、パティシエさん監修でもちもちした食感にこだわり、おいしさを徹底追及した製品です。