SARAYA Partners with Sustainable Food Museum Cafe for a Limited-Time "Unlimited Lakanto Gut Health Syrup" Promotion

SARAYA Partners with Sustainable Food Museum Cafe for a Limited-Time "Unlimited Lakanto Gut Health Syrup" Promotion

Until February 7th! The Ultimate Gut Health Support with a Power Trio: Fiber, Tofu & Koji.

KOBE, JAPAN – NINZIA Inc. (Headquarters: Chuo-ku, Kobe; CEO: Masahiro Yoritama), a texture engineering startup dedicated to creating new forms of food, will launch a limited-time campaign featuring "Tofu Waffles with unlimited Lakanto® Gut Health Syrup" at the Sustainable Food Museum cafe in Toranomon, starting February 3, 2025. During this promotion, customers can enjoy SARAYA CO., LTD.'s fiber-rich "Lakanto Florabio" syrup, poured as much as they like, over NINZIA's signature healthy Tofu Waffles. The campaign will run until February 7, 2025. Quantities are limited; offer available while supplies last.

 

■ Features of 'Tofu Waffle'

This is a gluten-free and plant-based waffle designed to support gut health, made from tofu, konjac, and rice koji without any wheat products. It is suitable for both vegetarians and vegans. Created as a healthy, guilt-free treat, its deliciousness has been thoroughly pursued under the supervision of a professional pastry chef, with a special focus on achieving a delightfully chewy, "mochi-mochi" texture.

■ Features of 'Lakanto Florabio'

This is a "Food with Function Claims" whose sweetening ingredients are 100% plant-derived, offering the dual benefits of "regulating intestinal function" and "suppressing the rise in post-meal blood sugar levels," thanks to inulin.

A single daily serving of one tablespoon (22g) effectively supplements dietary fiber (inulin), which can be lacking in modern diets. It has been reported that inulin increases bifidobacteria to improve intestinal flora and moderates the rise in blood sugar levels after meals. It features a gentle sweetness similar to honey and is recommended for those concerned about sugar and calorie intake, allowing for easy gut health support simply by adding it to morning yogurt or drinks.

■ Facility Outline

  • Facility Name: Sustainable Food Museum

  • Location: 1F, 1-17-8 Nishi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo

  • Planning & Operation: Sustainable Food Asia Inc., Leave a Nest Co., Ltd.

  • URL: https://sustainablefoodasia.com/museum/

 

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期間限定!Sustainable Food Museumのカフェで豆腐ワッフルにサラヤの「ラカントの腸活シロップかけ放題」

2月7日まで!食物繊維×豆腐×麴で究極の腸活サポート

あたらしい食のカタチをつくるテクスチャ・エンジニアリング・スタートアップ株式会社NINZIA(神戸市中央区、代表取締役:寄玉昌宏、以下「当社」)は、2025年2月3日より、虎ノ門のSustainable Food Museumのカフェにて、「豆腐ワッフル × ラカントの腸活シロップかけ放題の期間限定キャンペーン」を実施します。本キャンペーンでは、サラヤ株式会社の食物繊維豊富な「ラカント フローラビオ」を、当社自慢のヘルシーな豆腐ワッフルに好きなだけかけて楽しめます。2025年2月7日までのキャンペーンとなります。提供数に限りがあります。売り切れの際はご容赦ください。

 

■『豆腐ワッフル』の特徴

豆腐・こんにゃく・米麹を使用した腸活をサポートする製品。なおかつ、小麦製品不使用で作られたグルテンフリー×プラントベースのワッフルです。ベジタリアンやヴィーガンの方でも自由に食べられます。罪悪感なく食べられてヘルシーに作りました。また、パティシエさん監修でもちもちした食感にこだわり、おいしさを徹底追及した製品です。

 

■『ラカント フローラビオ』の特徴

イヌリンによる「整腸」と「食後血糖値上昇抑制」Wの機能を持つ、甘味成分100%植物由来の機能性表示食品。1日大さじ1杯(22g)のご使用で、不足しがちな食物繊維(イヌリン)をしっかり補給し、イヌリンがビフィズス菌を増やして腸内フローラを良好にし、食後血糖値の上昇を緩やかにすることが報告されています。はちみつに似たやさしい甘さが特徴。朝のヨーグルトやドリンクに加えるだけで手軽に腸活ができ、糖質・カロリーが気になる方にもおすすめです。

 

■施設概要

施設名:Sustainable Food Museum(サステナブルフードミュージアム)
場所:東京都港区西新橋1丁目17-8 1階
企画運営:Sustainable Food Asia株式会社
     株式会社リバネス

URL:https://sustainablefoodasia.com/museum/

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